Mote: Våre favoritter akkurat nå!

Det er ikke noe nytt at The Project Unknown elsker mote. Trender kommer og går, og noen kommer igjen og igjen. Det er ikke alle trender vi er like begeistret for, men her vil vi vise dere noen av våre favoritter om dagen. Nå går vi varmere tider i møte, og sommergarderoben venter rett rundt hjørnet. Vi gleder oss til lettere plagg, sol og varme.

Ingvild:

Jeg blir mer og mer glad i klassiske og tidløse plagg, som fine skjorter, skinnjakker og enkle smykker. Når det er sagt er jeg også veldig glad i behagelig koseplagg, for hva er vel bedre enn en myk joggebukse når man slapper av hjemme? Med sommeren rett rundt hjørnet er det fint å ha saltvannspray til å style håret med, og en fresh lakk på neglene. Jeg er en person som liker å skrive lister og å planlegge, derfor er Passion planner en genial planlegger å ha for meg. Den er ikke bare en kalender, men du skriver ned dine kortsiktige og langsiktige mål, samtidig som det står flere motivasjonssitater underveis.

ingvilds skinnjakke.jpg
Skinnjakke fra Samsøe Samsøe.
ingvilds dill.jpg
KMS saltvannsspray, neglelakker fra h&m og Passion planner.
Ingvilds joggis
Joggebukse fra Stormberg i digg resirkulert stoff.

Line:

Jeg elsker solbriller (Ray-Ban vel å merke!) og klokker. Jeg er også veldig fan av den avslappede stilen med jeans, sweatshirts, hettegensere, t-skjorter med print og sneakers. Jeg digger at hettegensere og sweatshirts med logoer er kommet tilbake for fullt – det er mange år siden sist. Dette er en stil som både er behagelig og kul.

LInes dill.jpg
Vintage Levi’s 501 jeans fra Ebay, Vans sko og sweatshirt fra Tommy Hilfiger.
LInes dill 3
Solbriller fra Ray-Ban, klokke fra Daniel Wellington og neglelakk fra Essie.
Lines hd
Vintage Harley Davidson t-skjorte fra Ebay.

Lines hd2

Karoline:

Jeg har ganske lik smak som Line, og for tiden digger jeg logo tees og sweatshirts – spesielt fra Tommy Hilfiger og Calvin Klein. Solbriller får jeg aldri nok av, og denne sesongen har jeg gått til innkjøp av to nye modeller fra Ray-Ban (som også er mitt favorittmerke). Mine nye slippers fra Calvin Klein er supergode å gå med, så de blir nok mye brukt denne sommeren.

karooo
Jeg elsker denne avslappede looken. T-skjorte fra Tommy Hilfiger og jeans fra Levi’s.
karos solbriller.jpg
De klassiske «Wayfarer» og den nye «Hexagonal», begge fra Ray-Ban.
Karos sandaler.jpg
Calvin Klein slippers.

Hva er deres motefavoritter for tiden? Og hvilken stil liker dere best denne våren/sommeren? 😀

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s